Harghita: La Topliţa s-au înregistrat minus 12 grade Celsius

Sursa: (author unknown)

Temperaturile au continuat să fie foarte scăzute în judeţul Harghita, minima înregistrată marţi dimineaţa fiind de minus 12 grade Celsius, în municipiul Topliţa.
Specialiştii de la staţia meteo Miercurea Ciuc au afirmat că valoarea de minus 12 grade, cea mai scăzută a sezonului, a fost măsurată la ora 3.00, după care cerul s-a acoperit de nori şi temperatura a început să crească. Şi în celelalte localităţi ale judeţului Harghita a fost foarte frig.
La Bucin s-au înregistrat minus 11,2 grade Celsius, la Miercurea Ciuc au fost minus 9 grade, iar la Joseni mercurul termometrelor a arătat minus 8 grade Celsius. Cea mai ridicată valoare din judeţ s-a consemnat la Odorheiu Secuiesc, unde au fost minus 4,3 grade Celsius.
Prognoza următoarelor ore arată că cerul va fi variabil în prima parte a zilei după care, la noapte, sunt aşteptate precipitaţii mixte şi valori cuprinse între minus 6 şi 0 grade Celsius.
Minima absolută a lunii noiembrie, în Harghita, s-a înregistrat în anul 1993, la Miercurea Ciuc, când termometrele au arătat minus 28 de grade Celsius. AGERPRES

Articole similare

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.