Zoo Bucureşti urează bun venit noului cuplu de vulturi pleşuvi

Vulturul pleşuv de la Grădina Zoologică Bucureşti şi-a găsit perechea, ne anunţă Digital Zoo. Citește mai departe…

Ziua: Gradina zoologica digitalizata

In premiera romaneasca absoluta, UPC, Animal Planet si Gradina Zoologica Bucuresti au lansat proiectul Digital Zoo, concept educational inovativ prin care se incearca popularizarea stiintei prin intermediul Internetul. Animalele preferate pot fi vizionate, in timp real, accesand http://digitalzoo.kappa.ro.

Pe site se gaseste povestea fiecarui animal, caracteristicile speciei din care provine, precum si multe alte informatii inedite. Proiectul a fost realizat
si cu sprijinul Primariei…

citiţi mai departe

Cronica Romana: Digital Zoo, in Romania

UPC Romania, Animal Planet si Gradina Zoologica Bucuresti lanseaza in premiera absoluta pentru Romania proiectul Digital Zoo, un concept educational inovativ prin care stiinta este adusa mai aproape de public, prin intermediul Internetului.

Programul destinat tuturor categoriilor, in special copiilor si iubitorilor de animale, imbina doua aspecte esentiale: pe de-o parte, componenta educationala specifica oricarei vizite la Zoo si accesul facil la informatie, pe de alta parte…

citiţi mai departe

Ziua: Animalele de la Gradina Zoologica Bucuresti vor putea fi urmarite live, pe Internet

Incepand de joi, persoanele de toate varstele vor putea sa-si urmareasca animalele preferate de la Gradina Zoologica din Bucuresti, in timp real, pe Internet. Folosind un singur click www.digitalzoo.kappa.ro, animalutele de la Gradina Zoologica Bucuresti vor putea fi urmarite live de acasa sau din orice alt loc cu acces la Internet, se arata intr-un comunicat, remis, joi, de Primaria Municipiului Bucuresti.

Digital Zoo este un concept educational inovativ in tara noastra. El se adreseaza…

citiţi mai departe

Animalele de la Zoo Bucuresti, postate pe internet

Iubitorii de animale vor putea sa-si urmareasca, incepand de joi, animalele preferate de la Gradina Zoologica din Bucuresti, in timp real, pe internet, informeaza Agerpres.

Astfel, pe baza unui proiect Digital Zoo derulat de UPC Romania si Animal Planet, folosind un singur click la adresa www.digitalzoo.kappa.ro, animalutele de la Zoo vor putea fi vazute live chiar de acasa sau de oriunde se poate accesa internetul.

Digital Zoo este constituit si cu o componenta informationala…

citiţi mai departe