Bicicletele gratis "La Pedale", pe ultima suta de metri

Chiar daca sezonul cald a trecut, centrele de inchiriat biciclete „La Pedale” inca primesc pana la 40 de vizitatori pe zi, iar numarul creste in zilele de weekend. Bucurestenii mai au doua saptamani la dispozitie sa inchirieze biciclete, pentru ca cele doua centre de bike-sharing raman deschise pana pe 15 noiembrie. „Cei mai multi clienti […]

Mii de bucuresteni pedaleaza gratuit in Herastrau

Inghesuiala la inchiriat biciclete continua. Bucurestenii au luat cu asalt si cel de-al doilea centru “La Pedale” deschis in urma cu doua saptamani in parcul Herastrau. Aproximativ 2.000 de persoane au pedalat pe bicicletele din Herastrau pana acum.

Sute de persoane inchiriaza gratuit bicicletele La Pedale pentru o plimbare in parc in fiecare zi, bicicletele fiind rulate de 4-5 ori, spune Paul care face parte din echipa Green Revolution din Herastrau.
Clientii fideli sunt copiii si…

citiţi mai departe

Evenimentul Zilei: Biciclete gratis, si in Herastrau

75 de biciclete sunt la dispozitia bucurestenilor incepand de astazi in parcul Herastrau pentru o plimbare gratuita.
Asociatia Green Revolution, impreuna cu Primaria Sectorului 1, a deschis un nou centru de bike-sharing in Herastrau, la o luna de la deschiderea celui din parcul Kiseleff. Echipa Green Revolution va asteapta la centrul La Pedale de langa Teatrul de Papusi din Parcul Herastrau, accesul facandu-se pe la intrarea Charles de Gaulle.

citiţi mai departe

Biciclete gratis, acum si in Herastrau

75 de biciclete sunt la dispozitia bucurestenilor incepand de astazi in parcul Herastrau pentru o plimbare gratuita. Asociatia Green Revolution impreuna cu Primaria Sectorului 1 au deschis un nou centru de bike-sharing in Herastrau, la o luna de la deschiderea celui din parcul Kiseleff. Echipa Green Revolution va asteapta la centrul La Pedale de langa Teatrul de Papusi din Parcul Herastrau, accesul facandu-se pe la intrarea Charles de Gaulle.
Imediat dupa deschidere, primii clienti si-au…

citiţi mai departe

Un nou centru de bike-sharing in Herastrau

75 de biciclete vor fi la dispozitia bucurestenilor incepand de luni in parcul Herastrau pentru o plimbare gratuita. Asociatia Green Revolution impreuna cu Primaria Sectorului 1 deschid un nou centru de bike-sharing in Herastrau, la o luna de la deschiderea celui din parcul Kiseleff.
Succesul neasteptat al centrului din Kiseleff, unde peste 12.000 de bucuresteni s-au plimbat gratuit cu bicicleta timp de o luna, a dus la deschiderea celui de-al doilea in Herastrau. Echipa Green Revolution ii…

citiţi mai departe

Mai multe biciclete de inchiriat gratuit in Kiseleff

Incepand din acest weekend, doritorii de plimbari cu bicicleta au cu 50 mai multe biciclete la dispozitie la centrul de bike-sharing din parcul Kiseleff. Suplimentarea numarului de biciclete vine ca urmare a interesului crescut al publicului.

Peste 4.000 de contracte de inchiriere au fost incheiate de la deschiderea centrului, la sfarsitul lunii august. Sute de oameni folosesc bicicletele La Pedale zilnic, acestea fiind rulate de cel putin trei ori, voluntarii Green Revolution adunand…

citiţi mai departe

Chiliman, multumit ca bucurestenii pot folosi bicicleta in parcuri

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, isi exprima satisfactia fata de decizia Consiliului General al Capitalei (CGMB) prin care se permite bucurestenilor plimbarea pe bicicleta in parcuri, potrivit Agerpres.
”Salut decizia de modificare a hotararii privind normele de protectie a spatiilor verzi. Inca de la inceput am fost impotriva interzicerii mersului pe bicicleta in parcurile noastre, intrucat dorim sa-i convingem pe bucuresteni sa faca mai multa miscare si sa adopte un mod de viata…

citiţi mai departe

Biciclete gratis pentru bucuresteni

Bucurestenii au la dispozitie incepand de saptamana trecuta primul serviciu de bike sharing din Romania, organizat de Asociatia Green Revolution si Primaria Sectorul 1. Centrele de inchiriere "La Pedale" au program de luni pana vineri, de la 12.00 la 20.00 (ultima bicicleta se inchiriaza la 19.15), si in week-end, de la 10.00 la 20.00 (ultima bicicleta se inchiriaza la 19.15). Bicicletele sunt disponibile in trei modele – pentru copii, adolescenti si adulti.

Filmuletul a fost postat pe…

citiţi mai departe

Mai multe biciclete de inchiriat gratis in Kiseleff

Initiatorii proiectului “La Pedale” au decis suplimentarea numarului de biciclete de la centrul de bike-sharing din parcul Kiseleff cu 30. Masura a fost luata datorita numerosilor doritori de o plimbare gratuita pe bicicleta. Astfel, incepand de astazi, 100 de biciclete se afla la dispozitia bucurestenilor la centrul de bike-sharing infiintat de Asociatia Green Revolution impreuna cu Primaria Sectorului 1.
In primul weekend de functionare a centrului numarul de “clienti” a depasit orice…

citiţi mai departe

Clienti fideli la centrul de inchiriat biciclete gratis

Sute de bucuresteni au incercat bicicletele centrului “La Pedale” din parcul Kiseleff in primele trei zile de la deschidere. Astazi s-a facut coada la inchiriat biciclete gratis, toate cele 70 de bicle fiind rulate.

Daca in prima zi copiii au fost principalii “clienti” ai centrului de bike-sharing, astazi au venit si parintii si bunicii sa pedaleze in parcul Kiseleff. “Am venit de cand s-a deschis pentru ca bicicletele sunt foarte frumoase si de calitate. Nu am mai mers de 20 de ani pe…

citiţi mai departe

Adevarul: Bucuresti: Plimbare gratuita cu bicicleta

Asociatia Green Revolution si Primaria Sectorului 1 au pus la dispozitie 150 de biciclete care vor putea fi folosite gratuit in parcurile Kiseleff si Bazilescu, in cadrul programului „La Pedale“.
Acest sistem se numeste „bike-sharing“ si este folosit pentru prima data in Capitala. Inchirierea bicicletelor se face pe baza buletinului si a unui contract de dare in folosinta semnat la centrele „La Pedale“.
Programul este pus in aplicare incepand de astazi, in Parcul Kiseleff, unde cei care…

citiţi mai departe

Copiii, principalii “clienti” la deschiderea centrului La Pedale

In primele ore de la inaugurarea primului centru de bike sharing gratuit din Romania, “La Pedale”, cele 70 de biciclete din parcul Kiseleff au fost o adevarata atractie pentru bucurestenii iesiti la plimbare, dar in special pentru copii. Entuziasmati si curajosi, ei au spart gheata si au fost primii care au luat cate o bicicleta la plimbare prin parc.

Zeci de curiosi s-au adunat miercuri la centrul “La Pedale” deschis in parcul Kiseleff pentru a inchiria gratuit o bicicleta sau pur si…

citiţi mai departe

Biciclete gratis pentru bucuresteni

Toti bucurestenii care vor sa mearga pe bicicleta dar nu detin una pot da la pedale gratuit incepand de astazi cand se deschide primul centru de bike-sharing. Asociatia Green Revolution, cu sprijinul Primariei Sectorului 1, pune la dispozitia publicului de toate varstele 150 de biciclete verzi in parcurile Kiseleff si Bazilescu.

Astazi se deschide primul centru in parcul Kiseleff, urmand ca cel din parcul Bazilescu sa se deschida incepand cu 1 septembrie. Centrele de inchiriere "La…

citiţi mai departe