Clean Up the World Weekend 2010

Eveniment organizat de UNEP

World Water Week 2010

Eveniment organizat de Stockholm International Water Institute in Stockholm.

Ariile protejate din Clisura Dunarii, in atentia specialistilor

Consiliul Judetean Caras-Severin, in calitate de cofinantator al proiectului "Analiza factorilor de presiune asupra ariilor protejate din Clisura Dunarii", a organizat marti, o intalnire in cadrul careia au fost prezentate rapoartele stiintifice si tehnice ale proiectului, informeaza Agerpres. Proiectul urmareste asigurarea dezvoltarii durabile a ariilor protejate din Clisura Dunarii, prin diminuarea drastica a factorilor care […]

Green Report, partener la CrosFest

Iubitorii de miscare in aer liber au fost invitati pe 13 septembrie la un cros pe o distanta de 2 kilometri in centrul istoric al Bucurestiului. Evenimentul a fost organizat de asociatia Sport pentru Viata si a facut parte din proiectul ONGfest, initiat si organizat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC).

citiţi mai departe

Invitatie la cros in centrul istoric al Capitalei

Iubitorii de miscare in aer liber sunt invitati la un cros pe o distanta de 2 kilometri ce va avea loc duminica, 13 septembrie, in centrul istoric al Bucurestiului.
Evenimentul este organizat de asociatia Sport pentru Viata si face parte din proiectul ONGfest, initiat si organizat de Federatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC).
Competitia CrosFest va avea loc in ultima zi a ONGfest. Startul crosului va fi dat in fata Palatului CEC, de pe Calea Victoriei, iar linia de sosire a…

citiţi mai departe