Partidul Verde si-a ales noua conducere

Partidul Verde si-a ales, duminica, la Congresul National Extraordinar al formatiunii, o noua conducere si un nou statut, presedinte fiind ales Silviu Popa, informeaza un comunicat de presa remis Agerpres.
Presedinte de onoare al partidului este Marcian Bleahu, iar presedinte executiv, Remus Cernea. In conducerea Partidului Verde se mai afla, printre altii, Emilian M. Dobrescu (prim vicepresedinte) si Silviu Dumitru (secretar general).
"Mesajul Partidului Verde este acela ca, prin…

citiţi mai departe

Candidatul verde la prezidentiale si-a dat foc. La poza

Candidatul Partidului Verde la alegerile prezidentiale, Remus Cernea, a aprins astazi un carton cu poza sa in marime naturala, in incercarea de a atrage atentia presei asupra candidaturii sale.

„Aici unde s-a murit pentru libertate este momentul pentru o maturizare. Acesta este un gest simbolic, pentru a atrage atentia asupra candidaturii mele”, a declarat Remus Cernea. El a explicat ca s-a hotarat sa recurga la un „happening” pentru ca presa i-a obstructionat candidatura, auto intitulata…

citiţi mai departe

Partidul Verde are candidat la presedintie

Remus Cernea si-a lansat oficial, vineri, candidatura la presedintie, din partea Partidului Verde, potrivit Mediafax.

Cernea provine din zona non-guvernamentala, fiind presedintele Asociatiei Umaniste Romane, si a fost implicat in campania privind salvarea Parcului Carol. El a venit la evenimentul de la sediul Partidului Verde imbracat cu un tricou verde pe care se putea citi sloganul "ThinK Big, Vote Green".

Candidatul Partidului Verde a aratat ca a ales sa faca pasul catre politica,…

citiţi mai departe