Whiskas si Sheba fac mancare eco pentru pisici

Whiskas si Sheba vor deveni primele companii din Marea Britanie care vor comercializa mancare eco pentru pisici, potrivit Telegraph. Cele doua firme vor vinde preparate pentru pisici din peste certificat ecologic de Marine Stewardship Council din Marea Britanie, adica pescuit in mod sustenabil, fara amenintarea stocurilor de peste. Mark Johnson de la Mars Petcare, brandul […]

Amy Winehouse a renuntat la cele 11 pisici ale sale

Cantareata britanica Amy Winehouse a decis sa renunte la cele 11 pisici ale sale, deoarece felinele s-au inmultit peste masura, iar artista nu mai putea avea grija de ele, informeaza femalefirst.co.uk, citat de Mediafax. Amy i-a dat finei sale, Dionne Bromfield, doua dintre pisici si a sunat apoi la un adapost pentru animale, rugandu-i pe […]

Expozitie de pisici la Sala Palatului din Capitala

Expozitia Internationala Felina de Toamna 2009 si-a deschis, sambata, la Sala Palatului din Bucuresti, portile pentru iubitorii de pisici din Romania, potrivit Agerpres.
La expozitie, care se desfasoara si duminica, participa peste 200 de pisici de rasa din Romania, Ungaria, Ucraina, Italia, Serbia, Bulgaria, Israel, Rusia, Croatia, la eveniment fiind prezenti atat crescatori, cat proprietari sau iubitori de pisici.
Prin fata juriului, compus din patru arbitri internationali, defileaza…

citiţi mai departe

Ziua: Pisicile cu stramosi salbatici, periculose pentru oameni!

In ultima perioada, au aparut rase noi de pisici, rezultate din incrucisarea felinelor domestice cu specii salbatice, din Africa si America de Sud. Organizatiile care se ocupa de protectia animalelor din Marea Britanie au declarat ca aceste pisici pot deveni foarte agresive si ca oamenii ar trebui sa aiba grija sa nu le tina in preajma copiilor sau a altor animale de companie, scrie, duminica, telegraph.co.uk.

In ciuda preturilor mari, care ajung pana la 6.000 de lire sterline, noile…

citiţi mai departe