Borbely: Harta de risc impotriva inundatiilor, finalizata pana la sfarsitul lui 2013

Ministrul Mediului Laszlo Borbely a declarat, joi, la lansarea Strategiei UE pentru regiunea Dunarii ca pana la finele anului 2013 se va finaliza harta de risc impotriva inundatiilor. „Pana la sfarsitul anului 2013 vom finaliza harta de risc impotriva inundatiilor in toata tara dar cu prioritate pe cursul Dunarii. Acum doua luni am aprobat in […]

08/09/2009 ANAR – Primul Plan de Management Bazinal National, parte integranta din planul districtului hidrografic al Dunarii

Administratia Nationala “Apele Romane” elaboreaza Primul Plan de Management National, ca rezultat al sintezei Planurilor de Management de la nivelul tuturor Bazinelor Hidrografice ale Romaniei . Astfel, pana la sfarsitul anului 2009, Primul Plan de Management National va fi finalizat si aprobat prin Hotarare de Guvern, urmand ca, pana in martie 2010, sa fie trimis, ca raport final, la Comisia Europeana.

citiţi mai departe

ANAR: Primul plan national pentru imbunatatirea calitatii apelor

Administratia Nationala Apele Romane lucreaza la un plan national de management al bazinelor hidrografice, prin sinteza datelor din cele 11 directii pentru apa din tara.
Astfel, pana la sfarsitul anului 2009, primul Plan de Management National va fi finalizat si aprobat prin hotarare de guvern, urmand ca, pana in martie 2010, sa fie trimis, ca raport final, la Comisia Europeana.
Documentul va fi inclus in Planul Districtului Hidrografic al Dunarii, avand la baza noile concepte europene:…

citiţi mai departe