Meteorologii anunţă un weekend ploios în majoritatea regiunilor ţării VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE

Sâmbătă ploile cad îndeosebi în vest, centru şi în nord, în timp ce duminică vine cu averse în mai toate regiunile. De ploi nu vom scăpa nici la începutul săptămânii viitoare, dar temperaturile sunt în creştere uşoară, apropiate de normalul termic al perioadei. Citește mai departe…

Evenimentul Zilei: Vreme calda pentru aceasta perioada

Va ploua slab, local in regiunile sudice si izolat in cele vestice si centrale. La munte, si trecator spre sfarsitul intervalului, in nord-vestul si partial in centrul tarii, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Temperaturile maxime se vor situa intre 5 si 13 grade C, iar minimele intre -4 si 4 […]

Prognoza meteo pentru miercuri, 25 noiembrie

În ţară, valorile termice se vor menţine mai ridicate decât cele înregistrate în mod obişnuit in această…

Cod galben de ploi în 7 judeţe!

În intervalul 10 noiembrie, ora 01.00 – 11 noiembrie, ora 06.00, va ploua în toate regiunile, iar în Oltenia, Munţii Banatului, Carpaţii Meridionali şi Subacarpatii Getici, cantităţile de apă vor depăşi local 25-30 l/mp şi, izolat, 50-60 l/mp, avertizează Administraţia Naţională de Meteorologie.

Vezi aici prognoza meteo pe trei zile!

Sambata va ploua in sud si la munte si se raceste in jumatatea estica a tarii.

Incet, dar sigur, norii degajeaza cerul

Joi va ploua slab si izolat in sud, vineri in sud, in est si la munte, iar sambata numai la munte.

Vreme capricioasa: prognoza meteo pentru Europa si Romania

Va ploua in nord si in sud-estul extrem, dupa care apar ceva nori in centru si in sudul extrem. Nebulozitatea din sud-est se va diminua. Vremea va fi ceva mai calda in jumatatea vestica si racoroasa in cea estica.

Prognoza meteo pentru Europa si Romania

In nord si in sud-est va ploua, dupa care norii incep sa se mai imprastie si vor mai fi ploi numai in nordul extrem si in sud-estul extrem.

Vezi aici prognoza meteo pe trei zile!

Maine, va ploua la munte, iar dupa lasarea noptii, in vest si nord-vest. Sambata, instabilitatea va creste in vest, centru si nord unde sunt prognozate averse, fulgere, vant cu aspect de vijelie si cantitati insemnate de apa.

Vezi aici prognoza pe trei zile!

Joi va ploua slab in est, iar dupa lasarea noptii in vest. Vineri, va picura la munte, noaptea, si in vest si nord-vest.

Prognoza meteo pentru Europa si Romania!

Va ploua mai ales in tarile nordice; nuclee mai active vor fi in Arhipelagul Britanic si deasupra Rusiei.