PMB si Cotroceni „atacate” cu memorii pentru salvarea spatiilor verzi

13 ONG-uri de mediu si-au unit fortele astazi pentru a protesta fata de distrugerea Parcului Izvor in urma evenimentelor din ultima luna si fata de aprobarea in Parlament a proiectului de lege pentru modificarea legii spatiilor verzi.
Protestul a avut loc in fata primariei generale a Capitalei, dupa care, reprezentantii organizatiilor au dus un memoriu secretarului general al primariei, Tudor Toma. Un alt memoriu va ajunge la Cotroceni, prin care se cere intoarcerea in Parlament a legii…

citiţi mai departe

Cronica Romana: Bucuresti: Amenzi pentru deseuri abandonate pe spatii verzi

Inspectorii Primariei sectorului 3 din cadrul Directiei Gospodarie Locala au aplicat, de la inceputul anului pana in prezent, sanctiuni in valoare de 1.200.000 lei pentru nerespectarea normelor de salubritate si in special pentru parcarea pe spatii verzi, depozitarea ilegala a deseurilor pe domeniul public, neridicarea dejectiilor animalelor de companie.

Locuitorii sectorului 3 pot semnala incalcari ale legislatiei la Dispeceratul Primariei Sectorului 3, telefon non-stop 021.9854. In…

citiţi mai departe

Amenzi pentru deseuri abandonate pe spatiile verzi

Inspectorii Primariei sectorului 3 din cadrul Directiei Gospodarie Locala au aplicat, de la inceputul anului pana in prezent, sanctiuni in valoare de 1.200.000 lei pentru nerespectarea normelor de salubritate, informeaza Agerpres.
Principalele nereguli semnalate au fost parcarea pe spatii verzi, depozitarea ilegala a deseurilor pe domeniul public si neridicarea dejectiilor animalelor de companie.
Locuitorii sectorului 3 pot semnala incalcari ale legislatiei la Dispeceratul Primariei…

citiţi mai departe