Alanis Morissette alearga pentru pasunile Africii de Est

Cantareata canadiana Alanis Morissette i se alatura lui Edward Norton in campania ecologica de protejare a pasunilor Africii de Est si a locului de bastina al triburilor Maasai, anunta Ecorazzi. Vedeta se pregateste alaturi de actorul american pentru maratonul de la New York unde va parcurge cei peste 40 de kilometri ai traseului in beneficiul […]

Seceta infometeaza peste 23 milioane de africani

Seceta care continua pentru al cincilea an consecutiv in Africa de Est infometeaza peste 23 milioane de oameni, au avertizat expertii din cadrul agentiei umanitare Oxfam, informeaza Reuters.

Situatia este inrautatita de preturile mari la mancare si conflictele tot mai dese. Cele mai afectate natiuni sunt Kenya, Ethiopia, Somalia si Uganda. De aceea, Oxfam lanseaza un apel pentru deschiderea unui fond umanitar de 9,5 milioane de dolari pentru ajutarea oamenilor din Africa de Est….

citiţi mai departe

Edward Norton alearga pentru pasunile Africii de Est VEZI VIDEO

Edward Norton se implica din nou in protejarea mediului, mai precis a pasunilor Africii de Est si locul de bastina al triburilor Maasai, relateaza Ecorazzi.

Actorul american se pregateste pentru maratonul de la New York unde va parcurge cei peste 40 de kilometri ai traseului in beneficiul organizatiei Maasai Wilderness Conservation Trust (MWCT), care are ca scop promovarea dezvoltarii sustenabile si protejarii pasunilor din Africa de Est.

Atat triburile de acolo, cat si mediul…

citiţi mai departe