UE acordă Rusiei un ajutor nerambursabil de 90.000 de euro

Ajutorul va fi utilizat de Crucea Roşie pentru a achiziţiona pături, detergenţi, veselă de unică folosinţă, truse de igienă şi porţii de hrană pentru 1.700 de familii din zone rurale. Citește mai departe…

Evenimentul Zilei: Sucevenii, prahovenii si ilfovenii, chemati sa faca harta gunoaielor

Echipa de voluntari “Let’s Do It, Romania!”, care si-a propus sa curete tara, cu ajutorul romanilor, pe 25 septembrie, cauta voluntari in judetele Suceava, Prahova si Ilfov, pentru a intocmi harta gunoaielor (cartarea). Peste 500 de voluntari si-au oferit sprijinul, luand parte la acest demers pentru realizarea hartii deseurilor din Romania, pana acum in 19 […]

Legume de 4 ori mai mari cu ajutorul…urinei

Urina umana amestecata cu rumegus este ultima gaselnita in materie de ingrasamant ecologic, spun cercetatorii finlandezi.
Gradinarii dornici sa obtina culturi mai bune si mai mari de legume vor fi surprinsi sa afle ca pot face asta cu ajutorul acestui amestec bizar, relateaza Daily Mail.

Crescatorii de legume isi pot fertiliza solul si implicit plantele cu ajutorul propriei urine, se arata intr-un studiu efectuat recent de o echipa de cercetatori finlandezi.
Oamenii de stiinta au…

citiţi mai departe