Biciclete gratis, acum si in Herastrau

75 de biciclete sunt la dispozitia bucurestenilor incepand de astazi in parcul Herastrau pentru o plimbare gratuita. Asociatia Green Revolution impreuna cu Primaria Sectorului 1 au deschis un nou centru de bike-sharing in Herastrau, la o luna de la deschiderea celui din parcul Kiseleff. Echipa Green Revolution va asteapta la centrul La Pedale de langa Teatrul de Papusi din Parcul Herastrau, accesul facandu-se pe la intrarea Charles de Gaulle.
Imediat dupa deschidere, primii clienti si-au…

citiţi mai departe

Mai multe biciclete de inchiriat gratis in Kiseleff

Initiatorii proiectului “La Pedale” au decis suplimentarea numarului de biciclete de la centrul de bike-sharing din parcul Kiseleff cu 30. Masura a fost luata datorita numerosilor doritori de o plimbare gratuita pe bicicleta. Astfel, incepand de astazi, 100 de biciclete se afla la dispozitia bucurestenilor la centrul de bike-sharing infiintat de Asociatia Green Revolution impreuna cu Primaria Sectorului 1.
In primul weekend de functionare a centrului numarul de “clienti” a depasit orice…

citiţi mai departe

Adevarul: Bucuresti: Plimbare gratuita cu bicicleta

Asociatia Green Revolution si Primaria Sectorului 1 au pus la dispozitie 150 de biciclete care vor putea fi folosite gratuit in parcurile Kiseleff si Bazilescu, in cadrul programului „La Pedale“.
Acest sistem se numeste „bike-sharing“ si este folosit pentru prima data in Capitala. Inchirierea bicicletelor se face pe baza buletinului si a unui contract de dare in folosinta semnat la centrele „La Pedale“.
Programul este pus in aplicare incepand de astazi, in Parcul Kiseleff, unde cei care…

citiţi mai departe