Plimbare in masa cu bicicletele, maine la Iasi

Peste 100 de biciclisti sunt asteptati maine in Iasi la Masa Critica, o plimbare cu bicicletele care are loc in ultima zi de vineri a fiecarei luni in mai multe orase din lume. Prima editie din acest an care a avut loc in Iasi, pe 26 februarie, a adunat aproximativ 60 de biciclisti la apelul […]

Defilarea biciclistilor bucuresteni de “Ziua fara masini”

Aproximativ 1.000 de biciclisti, atat amatori, cat si profesionisti, au participat marti seara la defilarea pe doua roti organizata de asociatiile Green Revolution, Bate Saua Sa Priceapa Iapa si Terra Mileniul III cu ocazia “Zilei fara masini”.

Startul defilarii a fost dat de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Acesta nu a participat la turul biciclistilor pe motiv ca era asteptat la primarie pentru a participa la cateva sedinte.

citiţi mai departe

Mii de biciclisti au descins in centrul Budapestei

Peste 10.000 de ciclisti s–au adunat in centru capitalei Ungariei marti seara pentru a cere masuri mai eficiente pentru utilizatorii de biciclete, informeaza Earth Times.

Evenimentul anual, organizat de grupul Critical Mass pentru a marca „Ziua fara masini”, a avut si o latura politica. Ciclistii au inconjurat primaria pentru a protesta fata de suspendarea planurilor de a crea doua piste pentru biciclete in cadrul unui proiect de renovare a unui pod important peste Dunare.

La inceputul…

citiţi mai departe

Aproximativ 1.000 de bucuresteni au defilat pe doua roti in “Ziua fara masini”

Aproximativ 1.000 de biciclisti, atat amatori, cat si profesionisti, au participat in aceasta seara la defilarea pe doua roti organizata de asociatiile Green Revolution, Bate Saua Sa Priceapa Iapa si Terra Mileniul III cu ocazia “Zilei fara masini”.
Dintre acestia, peste 20 de persoane au ales sa inchirieze biciclete de la centrul de bike-sharing La Pedale din Parcul Kiseleff.
“Am descoperit recent ca imi place sa ma plimb cu bicicleta si am aflat ca exista plimbarea asta organizata si am…

citiţi mai departe