Circulaţia rutieră, îngreunată pe mai multe şosele naţionale, din cauza vremii ceţoase

În judeţul Timiş, pe DN6 Timişoara – Cenad şi DN 59 Timişoara – Moraviţa sunt porţiuni unde vizibilitatea pe partea carosabilă a scăzut sub 20 de metri, potrivit Centrului Infotrafic. Vezi prognoza pentru urmatoarele zile pentru Lovin si alte localitati de pe DN6.

Ceata din San Francisco s-a subtiat

Ceata de pe coasta Californiei a scazut cu o treime in ultimii 100 de ani, o modificare ce ar putea afecta negativ padurile din regiune, scrie The Telegraph. "Din 1901, numarul mediu de ore cu ceata de-a lungul coastei, pe durata verii, a scazut de la 56% pana la 42%, ceea ce inseamna cu trei […]

Azomures contesta amenda incasata pentru poluare

Conducerea Azomures (AZO) sustine ca ceata densa a impiedicat dispersia emisiilor de amoniac in aer in timpul masuratorilor efectuate de Agentia de Protectie a Mediului Mures. Rezultate APM difera de cele ale companiei, drept pentru care aceasta va contesta in instanta amenda de 80.000 lei incasata pentru poluare. "Depasirile la proba de 30 de minute, […]

Zboruri redirecţionate de la Timişoara la Sibiu şi Cluj din cauza vremii

Mai bine de zece curse aeriene care ar fi trebuit să aterizeze la Timişoara, în escală spre diferite destinaţii europene, au fost redirecţionate spre Sibiu şi Cluj, iar 11 curse care urmau să vină la Timişoara nu au mai decolat pe aeroporturile de pornire din cauza ceţii.

Vreme insorita la deal si munte, ploi slabe in sud!

Primim vreme insorita la deal si la munte; in schimb, in zonele de campie vor fi multi nori, ceata si burnita. In Bucuresti innorarile persista si vor fi conditii de ceata si burnita.