Radiaţia ultravioletă – la cote periculoase

Valorile indicelui radiaţiei ultraviolete înregistrate astăzi în centrul ţării este de peste opt unităţi, ceea reprezintă un nivel foarte ridicat, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.Valorile pun în pericol sănătatea populaţiei, motiv pentru care trebuie evitată expunerea la soarele între orele 11-18.La determinarea indicelui UV se ţine cont de lungimile de undă ale radiaţiei ultraviolete, care […]

Temperaturi de peste 30 de grade şi mult soare în această săptămână. VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE

Vremea este frumoasă luni în toate regiunile ţării. Se încălzeşte şi soarele nu e umbrit de nori decât trecător în zona montană în partea a doua a zilei. În rest, cerul e în general senin, iar temperaturile ating valori de la 23 la 30 de grade. Citește mai departe…

VREMEA – Bacau: 7 grade

Astazi vremea a fost racoroasa si ploioasaAstazi vremea a fost racoroasa si ploioasa. Cerul a fost acoperit, iar vantul a suflat slab la moderat. La noapte temperaturile vor scadea fata de noaptea precedenta. Vor fi 7 grade celsius in Bacau, 6 în Oneşti şi 5 grade în Comăneşti.
Maine vremea se va incadra in normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil la senin. Vântul va sufla slab la moderat din nord, apoi, catre sfarsitul zilei, din sud. Maximele zilei nu vor depăşi 23 de grade în Bacău, 21 în Oneşti şi Comăneşti.

Meteorologii anunţă din nou temperaturi de vară care pot atinge chiar şi 29 de grade. …

O zi senină în aproape toată ţara. Sunt posibile ploi scurte, neînsemnate în partea de sud-vest a ţării. Vântul nu va trece de moderat în nicio regiune, iar valorile la amiază se aşteaptă să se încadreze între 19 grade şi 27 de grade.
Citește mai departe…

VREMEA – Bacau: 10 grade

Astazi vremea s-a răcit, iar cerul a fost norosAstazi vremea s-a răcit, iar cerul a fost noros. Izolt, mai ales la munte, au fost condiţii de ploi slabe, ce au avut si caracter de averse. Vântul a suflat slab la moderat din sud şi a reyentat unele intensificări. La noapte vor fi 10 grade celsius in Bacau, 9 în Oneşti şi 8 grade în Comăneşti.
Maine vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorări dimineaţă. Vântul va sufla slab la moderat din sector nordic. Maximele zilei nu vor depăşi 23 de grade în Bacău, 22 în Oneşti şi 21 de grade în Comăneşti.

Weekend-ul vine cu vreme, în general, frumoasă

Cerul va fi variabil în majoritatea regiunilor, chiar senin în Crişana şi în Maramureş, unde vremea frumoasă şi caldă ne duce cu gândul la vară. Nori sunt doar în sud-vestul extrem şi pe la munte, unde sunt posibile şi câteva ploi slabe.
Citește mai departe…